WWII Logs Homepage
Forum Home Forum Home > OSS Application > General
  New Posts New Posts RSS Feed - cant start OSS
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Welcome to the WWII Logs forum.

cant start OSS

 Post Reply Post Reply Page  <123
Author
Message
smaddeus View Drop Down
Member
Member
Avatar

Joined: 2020-Jul-08
Status: Offline
Points: 11
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote smaddeus Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 2020-Jul-13 at 16:43
Ok, I managed to get it to work. I can see the whole thing on browser now. But the OSS still not working. So, what's the conclusion or next step that I got the browser to work? Why OSS is not working? Keeps showing me that Monitoring Paused.


Edited by smaddeus - 2020-Jul-13 at 16:43
Back to Top
*Maj_Fox View Drop Down
VETERAN
VETERAN


Joined: 2017-Jan-15
Location: England
Status: Offline
Points: 130
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote *Maj_Fox Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 2020-Jul-13 at 17:22
Mine only shows Monitoring Paused when I edit the settings. After saving I select Start Monitoring and away it goes.

Can the solution you used for the browser be used for OSS? Just guessing really, not sure what to suggest.

Cheers
Back to Top
smaddeus View Drop Down
Member
Member
Avatar

Joined: 2020-Jul-08
Status: Offline
Points: 11
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote smaddeus Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 2020-Jul-13 at 19:56
Nope, the thing I did was universal. I was writing wrong IP. Even then it doesn't work.
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <123
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.04
Copyright ©2001-2015 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.047 seconds.