WWII Logs Homepage
Forum Home Forum Home > OSS Application > General
  New Posts New Posts RSS Feed - Errors
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Welcome to the WWII Logs forum.

Errors

 Post Reply Post Reply
Author
Message
brooklynspo View Drop Down
Member
Member


Joined: 2017-Oct-26
Status: Offline
Points: 10
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote brooklynspo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Errors
    Posted: 2017-Dec-22 at 05:00
At the end of missions I am often, but not always, getting an error box with the message:

Object reference not set to an instance of an object.
  
The mission is not saved.

Log:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

-<Error xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema">

<Message>Object reference not set to an instance of an object.</Message>

<Source>OSS4WT_WWIILogs</Source>

<Routine>startMonitorLoop</Routine>

</Error>

Thanks, B


Edited by brooklynspo - 2017-Dec-22 at 13:55
Back to Top
Sidiros View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 2016-Feb-24
Location: Florida
Status: Offline
Points: 240
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Sidiros Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 2017-Dec-26 at 03:58
Thanks, I will get to it when I return from the Holidays.

I know where this issue resides, just need to return home and find some time.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.04
Copyright ©2001-2015 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.032 seconds.