WWII Logs Homepage
Forum Home Forum Home > OSS Application > General
  New Posts New Posts RSS Feed - no logs showing up
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Welcome to the WWII Logs forum.

no logs showing up

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Ontario_Born View Drop Down
Member
Member
Avatar

Joined: 2019-Sep-30
Location: Mars1 Outpost
Status: Offline
Points: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ontario_Born Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: no logs showing up
    Posted: 2019-Sep-30 at 23:11
I must've done something wrong. Everything seems to be working ie connected...but none of my matches show up among the missions logged. ???
Back to Top
shogun1953 View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 2018-Mar-25
Location: USA
Status: Offline
Points: 53
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote shogun1953 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 2019-Sep-30 at 23:23
Did you start the OSS software first and let it open War Thunder?
Back to Top
Ontario_Born View Drop Down
Member
Member
Avatar

Joined: 2019-Sep-30
Location: Mars1 Outpost
Status: Offline
Points: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ontario_Born Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 2019-Sep-30 at 23:43
Yes. Does logging on through Steam make a difference ? I dont /wont make a Gaijin account.Thanks for replying btw...
Back to Top
Ontario_Born View Drop Down
Member
Member
Avatar

Joined: 2019-Sep-30
Location: Mars1 Outpost
Status: Offline
Points: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ontario_Born Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 2019-Sep-30 at 23:44
Sorry didnt read your post fully. I guess not since I use Steam login to WT. Too bad...I think this website is great.
Back to Top
shogun1953 View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 2018-Mar-25
Location: USA
Status: Offline
Points: 53
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote shogun1953 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 2019-Oct-01 at 01:38
I don't think it matters if you use steam. 
Sidiros could tell you more about that.
Maybe one of the others that use this software could help you more, Ill check with them.

Back to Top
Ontario_Born View Drop Down
Member
Member
Avatar

Joined: 2019-Sep-30
Location: Mars1 Outpost
Status: Offline
Points: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ontario_Born Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 2019-Oct-01 at 05:44
Understood. Thank you.
Back to Top
Sidiros View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 2016-Feb-24
Location: Florida
Status: Offline
Points: 296
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Sidiros Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 2019-Oct-10 at 17:29

I apologize for the late response.

It doesn't need to start with War Thunder and it shouldn't matter if you start with Steam.   If it's not capturing data it probably doesn't have the right IP address of the host computer.   127.0.0.1 is the loop back and should work in general.

If it is not uploading and is capturing data locally;   your user name is probably not being found in the match or it is not capturing the full match.    The OSS User must match your War Thunder player name and it must capture the full match to upload.

Thanks,
Sidiros



Edited by Sidiros - 2019-Oct-10 at 17:30
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.04
Copyright ©2001-2015 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.063 seconds.