Print Page | Close Window

OSS update to 1.3.5.4

Printed From: WWII Logs
Category: OSS Application
Forum Name: General
Forum Description: This forum is for topics related to the OSS Application
URL: http://wwiilogs.com/forum/forum_posts.asp?TID=63
Printed Date: 2018-Oct-15 at 10:24
Software Version: Web Wiz Forums 11.04 - http://www.webwizforums.com


Topic: OSS update to 1.3.5.4
Posted By: Sidiros
Subject: OSS update to 1.3.5.4
Date Posted: 2017-Nov-10 at 14:00
This has two bug fixes in it.

  • Replay handling improved.

I found the cause of replays uploading occasionally and this should resolve it.  

  • Remote Mode monitor handling improved.
Resolved issue with Remote mode and manual stopping of the Monitor prior to the first match.  
  • Added Link to WWIILogs Mission summary on History Tab
  • Added Logic to delete duplicate Adversary entries upon update.

After testing today this should be available late tonight.



Replies:
Posted By: Verv
Date Posted: 2017-Nov-11 at 01:57
Hey guys, I really, really love the tracker that you have made and am very thankful for it. 

It seems to be that the most recent update has made low ranking Arcade Battle logs always show up as 'unknown' and never be fully processed. Perhaps you are already aware of the problem, but I thought that I would just share this with you. 


Posted By: Sidiros
Date Posted: 2017-Nov-11 at 02:19
Originally posted by Verv Verv wrote:

Hey guys, I really, really love the tracker that you have made and am very thankful for it. 

It seems to be that the most recent update has made low ranking Arcade Battle logs always show up as 'unknown' and never be fully processed. Perhaps you are already aware of the problem, but I thought that I would just share this with you. 

Glad you like it Verv!

if it is showing up as unknown something is failing on the upload.   Does everything show correct in the client itself?

I'm about ready to do some testing prior to updating to 1.3.5.4.   I'll run low BR Arcade Tank and Air to test.   I wonder if your client didn't update.   In settings does it say 1.3.5.3?    If not the webservice is currently set to reject it and that's why you are getting unknown.



edit-  I think It's in the webservice and has been going on for some time.    I'll try and track it down tonight.


Posted By: Verv
Date Posted: 2017-Nov-11 at 09:46
You know what, I think that I just updated it & it started to work. I had thought that I had completed the update earlier but when I logged in it updated and the problem has since disappeared. 

I hope that I did not cause you any extra work or stress because of my silly oversight. 


Posted By: Sidiros
Date Posted: 2017-Nov-11 at 14:16
Originally posted by Verv Verv wrote:

You know what, I think that I just updated it & it started to work. I had thought that I had completed the update earlier but when I logged in it updated and the problem has since disappeared. 

I hope that I did not cause you any extra work or stress because of my silly oversight. 


Quite the opposite! You helped me track down a bug in the webservice and I fixed it on the server last night prior to updating to 1.3.5.4.

Thanks for the help tracking it down!

If you have another failure "unknown;" please, let me know.


Posted By: *Maj_Fox
Date Posted: 2017-Nov-16 at 22:24
PS4 Update: All seems to be working great, thanks.

Also, 

4.)   Added Voice notification for Camping when a Ground vehicle is killed by another Ground Vehicle within 60 seconds of it's last death. (Ground modes)

"JohnDoe is fighting near spawn with a Panzer IV Ausf H."

Love this.

Cheers


Posted By: Sidiros
Date Posted: 2017-Nov-16 at 23:04
Originally posted by *Maj_Fox *Maj_Fox wrote:

PS4 Update: All seems to be working great, thanks.

Also, 

4.)   Added Voice notification for Camping when a Ground vehicle is killed by another Ground Vehicle within 60 seconds of it's last death. (Ground modes)

"JohnDoe is fighting near spawn with a Panzer IV Ausf H."

Love this.

Cheers


I'm really digging this as well.

I'll add it to Air in the next version with a check box along with interval adjustments for both.   The 60 seconds seemed to be too much for Arcade with that faster game play.

I don't plan on updating for another month or so though unless some bug shows up.



Posted By: Rote_Eule
Date Posted: 2017-Nov-23 at 10:25
Hi I just locked on this page, 

But the OSS download is not working


Posted By: Sidiros
Date Posted: 2017-Nov-23 at 12:50
Originally posted by Rote_Eule Rote_Eule wrote:

Hi I just locked on this page, 

But the OSS download is not working


This should allow you to download. http://wwiilogs.com/OSS4WarThunder/publish.htm

Did you log into the forums? It won't generate you a key unless you log into the forums first.


Posted By: Rote_Eule
Date Posted: 2017-Nov-23 at 20:05
It did work, thx.

I tried it befor and afer my post, so I expect i was locked in ?


Posted By: Rote_Eule
Date Posted: 2017-Nov-23 at 21:00

Ok download and remote opening of WT worked.

But the key creation didn´t, or better to say I don´t know where to find it.

 

Deinstalled the OSS locked off and on the Forum and reinstalled the App.

Still same problem.

 

Sorry for the retarded question but I´m just an engineer with only basic IT knowledge ;-)


 


Posted By: Sidiros
Date Posted: 2017-Nov-24 at 15:32
Originally posted by Rote_Eule Rote_Eule wrote:

Ok download and remote opening of WT worked.

But the key creation didnt, or better to say I dont know where to find it.

 

Deinstalled the OSS locked off and on the Forum and reinstalled the App.

Still same problem.

 

Sorry for the retarded question but Im just an engineer with only basic IT knowledge ;-)


 


It is at this link http://wwiilogs.com/Register.asp" rel="nofollow - http://wwiilogs.com/Register.asp

I will send you a PM with the key also; however, please let me know if the link doesn't work.    You do have to sign into the forums first to set a cookie and it knows who you are though.

S!

[edit- the registration link was broken and it couldn't generate keys.   Thanks for finding this!!!!   Wow...    It's been broken for at least a month.]


Posted By: *Maj_Fox
Date Posted: 2017-Dec-06 at 22:27
Seem to be struggling to get all my games uploaded.

Also: -

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<Error xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
  <Message>Failed to enable constraints. One or more rows contain values violating non-null, unique, or foreign-key constraints.</Message>
  <Source>System.Data</Source>
  <Routine>loadAdversaries</Routine>
</Error>

Cheers


Posted By: Sidiros
Date Posted: 2017-Dec-07 at 03:16
Originally posted by *Maj_Fox *Maj_Fox wrote:

Seem to be struggling to get all my games uploaded.

Also: -

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<Error xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
  <Message>Failed to enable constraints. One or more rows contain values violating non-null, unique, or foreign-key constraints.</Message>
  <Source>System.Data</Source>
  <Routine>loadAdversaries</Routine>
</Error>

Cheers

Gaijin....

It seems every few patches they change the kill feed just enough to throw off the monitor.     It is just compiling match data as it can't tell the match is ended now.      I'll have to figure out another method once again for telling when a match begins and ends.

That's for why it won't upload now and it started about 2 days ago with a WT patch.

As for the error; it looks like your Adversary list is corrupt.   You can edit the file or delete it completely to clear it up.   It's in C:\ProgramData\OSS4WarThunder\Configuration

Just remove the duplicate Player name in the xml file.


Posted By: *Maj_Fox
Date Posted: 2017-Dec-09 at 18:28
Until you find the kill feed could you add a game over button?

It would also be useful if you have to leave a game early.

Cheers


Posted By: Sidiros
Date Posted: 2017-Dec-09 at 18:38
Originally posted by *Maj_Fox *Maj_Fox wrote:

Until you find the kill feed could you add a game over button?

It would also be useful if you have to leave a game early.

Cheers


I have some logic in mind; however, this might work also.     I'd have to only activate it with "Disable Uploads" though; otherwise, it could cause other issues with immediately thinking the match is active again and starting another.

I should have a patch tomorrow.    This week has been hectic and I haven't been able to set the time aside to change modify the app, test, and release.

I have a build in testing for other features though and I can't wait to resolve this and get back to work on it.

Thanks for the help and feedback on this.   It's really does help make it a better tool.


Posted By: *Maj_Fox
Date Posted: 2017-Dec-10 at 23:15
Just a thought.

If you can't detect the end game feed why not use the start of a new game to trigger an upload of the previous game?

Cheers


Posted By: Sidiros
Date Posted: 2017-Dec-11 at 01:28
Originally posted by *Maj_Fox *Maj_Fox wrote:

Just a thought.

If you can't detect the end game feed why not use the start of a new game to trigger an upload of the previous game?

Cheers


Yep, that is what the new build is doing for incomplete missions.

Been testing today and I should have a new version shortly.

S!



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.04 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2015 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk